Free Shipping for all orders over €100

Verzenden & retourneren

VERZENDEN EN RETOURNEREN

VERZENDING

BELGIË:

- Ophalen in de winkel, gratis

- Verzending met Bpost naar een Bpost-kantoor of postpunt, €3,95

- Levering "aan huis" via Bpost, €5,95

Levering binnen 3 à 5 werkdagen

INTERNATIONAL DELIVERY (EU):

Bpost insured delivery €14,95

Delivery time 5 to 10 workdays

INTERNATIONAL DELIVERY (NON-EU):

Contact us [email protected], we 'd love to help you! 

 

RETOURNEREN

Niet tevreden met je bestelling? Jammer, dat kan gebeuren...wij helpen je om je goederen correct terug te zenden:

- Beauty producten en parfum, juwelen en horloges zijn niet-retourneerbaar 

- Stuur ons zo snel mogelijk een berichtje via onze FB-pagina https://www.facebook.com/pinkginshop/ met melding tot retourneren (reden waarom).
- Wanneer je aanvraag werd goedgekeurd stuur je de goederen terug naar onderstaand adres:
  Pink Gin, Geldmuntstraat 4, 8000 Brugge 

- Retourneer de producten in de staat waarin ze aan u werden geleverd, onbeschadigd, ongedragen, in de originele verpakking, voorzien van alle etiketten en tags. Wanneer niet aan deze voorwaarden is voldaan behouden wij ons het recht om de retour te weigeren en af te zien van terugbetaling. 

- De retourkosten zijn voor eigen rekening en de retourzending valt onder uw verantwoordelijkheid tot de ontvangst door ons. De kosten van verzending worden afgehouden van de terugbetaling

- Een retourzending dient afgehandeld te zijn binnen de 14 dagen na ontvangst van de producten door de klant. Zodra de 14 dagen (gerekend vanaf de levering van de goederen aan de klant) voorbij zijn en wij de goederen nog niet terug mochten ontvangen, zullen klachten en retours niet meer ontvankelijk zijn. 

- Zodra we de retourzending goed ontvangen hebben en aan alle bovenstaande voorwaarden werd voldaan, gaan wij over tot terugbetaling van het aankoopbedrag, dit binnen de 7 werkdagen.

- Je kan de goederen ook aanbieden in de winkel (Pink Gin, Geldmuntstraat 4, 8000 Brugge), ter plaatse wordt dan beslist of je retour aanvaard wordt. Bij goedkeuring zal er een tegoedbon worden opgemaakt ter waarde van het aankoopbedrag of wordt de terugbetalingsprocedure in gang gezet (terugbetaling op uw bankrekening), onder geen beding wordt er cash geld teruggegeven.