Free Shipping for all orders over €100

BOOKMAN curve front light

Altijd zichtbaar met de trendy oplaadbare high power FIETSLICHT van BOOKMAN!

€39,95 Incl. btw
Merk:
BOOKMAN


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • Product informatie:

   

  Heroplaadbaar high-power fietslicht met een helderheid van maximaal 220 lumen en een looptijd van maximaal 70 uur. Eenvoudig bevestigen en losmaken van het stuur met de elastische siliconenband.

  De batterij-indicator en de knop ‘aan’ bevinden zich bovenaan, die ook dienst doet als de gesp. Houd 0,7 seconde ingedrukt om het licht in of uit te schakelen. Eén enkele klik schakelt tussen de vier beschikbare standen.

  Op de helderste stabiele lichtinstelling produceert het licht 220 lumen gedurende een uur. In de energiebesparende en knipperende modi kan het licht tot wel 70 uur lang meegaan. Het duurt slechts twee uur om van plat naar volledig op te laden via een handige USB-oplaadkabel, die is inbegrepen.

  Het ontwerp van het glas, dat over de zijkanten loopt, zorgt voor een breed scala aan licht, niet alleen voor de fietser maar reflecteert naar de zijkanten. Dit zorgt voor gemoedsrust van fietsers dat het licht hen een duidelijk zicht op de wegen biedt en zichtbaar is voor andere reizigers op 180 graden rondom hen.

  Het volledig weerbestendige licht (IP-44) wijst u de weg door regen, hagel of sneeuw. Past op stuurdiameters van 22 tot 42 mm

 • Tagsplus

Gerelateerde producten

BOOKMAN Curve rear Light gray/yellow

Curve rear Light gray/yellow

Altijd zichtbaar met de trendy oplaadbare high power FIETSLICHT van BOOKMAN!

€39,95
BOOKMAN Eclipse

Eclipse

Met de ECLIPSE van BOOKMAN ben je altijd zichtbaar!

€29,95
BOOKMAN Clip-on reflectors

Clip-on reflectors

Zichtbaarheid wordt groter met de Clip-on reflectoren van BOOKMAN

€7,95