20% OFF on selected handbags & scarfs, USE CODE: SUMMERLOVE20

Perfume by Bon Parfumeur

Perfume by Bon Parfumeur

Born to create! Discover more about Bon Parfumeur. Enjoy reading.

BON PARFUMEUR

Een Frans parfummerk dat ontstaan is in hartje Parijs, idyllischer kan het bijna niet!
De makers van deze heerlijke geuren zijn echte pioniers in het vak.
Parfums zijn volgens Bon Parfumeur net als kledingstukken; je kiest ze uit, wisselt ze af en combineert ze naargelang je stemming of verlangens.
Het is een meer relaxte visie op de wereld van de niche parfumerie, een innovatief concept dat je toelaat om verschillende parfums van een fantastische kwaliteit te bezitten, dankzij de al even relaxte prijs.

De geuren van Bon Parfumeur zijn ontworpen om te mixen en matchen.
De parfum wordt zo puur mogelijk gehouden zodat ze vrijblijvend met elkaar gemengd kunnen worden. Zo kan jij je favoriete geuren samen mengen tot je eigen persoonlijke parfum, afzonderlijk dragen kan natuurlijk ook!

De geuren zijn telkens toe te wijzen aan een olfactorische familie waartoe ze behoren: cologne, floraal, fruitig, kruidig, oosters, hout, aromatisch en speciaal.
Onder elke familie vallen een aantal geuren met een verschillend nummer. Zo hebben de geuren iets gemeenschappelijk, maar bestaan ze wel telkens uit drie verschillende geurnoten (basis ingrediënten).
De speciale categorie is de zwarte kleur, deze is zo uniek op zijn eigen dat er geen hoofdcategorie opgeplakt kan worden. 

Team member Margo haar favoriete mix & match:

Toen de geuren van Bon Parfumeur binnen kwamen vond ik ze allemaal heel lekker en uniek ruiken.
De sweet reeks (roze) sprong ervoor mij meteen uit, zowel de 103 als de 101 vond ik zeer warme, zachte geuren. Wanneer ik de 103 met de 203 (fruity, geel) combineer maak ik hem fruitiger.
Door deze combinatie wordt de geur een beetje jonger, een perfect mix & match!
De geuren afzonderlijk dragen vind ik ook heel aangenaam. Door de geuren zo nu en dan af te wisselen blijf je elke keer weer verrast door de kwaliteit van het product! Je ruikt de hele dag super.

Pink Gin lady boss Margot's favourites:

Ik ben absoluut fan van dit merk! De geuren zijn niet alleen super lekker, de kwaliteit van de parfums is hoogstaand en zeer dragend. Je kan de geurtjes perfect afzonderlijk dragen, zo draagt mijn man graag nummer 601, deze doet een beetje denken aan Terre d'Hermes ;-)
Ikzelf mix en match liever, zo creëer ik mijn eigen, unieke geur. 
Nummer 301 vind ik een fantastische geur; lekker zwoel, een tikkeltje oosters, maar wel heel zoet... Daarom combineer ik hem met de licht bloemige 101, deze haalt de scherpe kantjes er een beetje af en voegt een tikkeltje frisheid toe.

Is jullie nieuwsgierigheid geprikkeld?
Kom gerust eens naar de winkel om enkele geurtjes uit te testen en jullie eigen favo combo samen te stellen. We helpen je graag!

 

(online advies geven we ook!) 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.