Free Shipping for all orders over €100

Meet: Margo

Meet: Margo

Hi I'm Margo,
Enjoy reading and don't forget to leave a comment, we would love to hear your opinion!

Hoe ben je bij Pink Gin terecht gekomen?

Ik studeerde nog voor mijn masteropleiding Vroedkunde & Verpleegkunde en zocht toen een bijbaantje. Mijn schoonheidsspecialist vertelde mij dat er een winkeltje in het centrum van Brugge extra hulp zocht. Via de story's op instagram (pinkginshop) zag ik de oproep naar jobstudenten voorbijkomen. De winkel sprak mij aan en heb Margot via een Pm gecontacteerd. Van het een kwam het ander en voor ik het wist draaide ik mijn eerste dag in de winkel! Het werk vind ik zo leuk om te doen dat ik besloten heb om te blijven werken bij Pink Gin.

Wat is een typische Margo outfit? Wat is jouw stijl?

Wat een moeilijk vraag! Ik denk niet dat ik een specifieke stijl heb (lacht). Wanneer ik iets koop of voor de kast sta doe ik gewoon lekker aan waar ik mij goed in voel. De ene keer kan je mij zien in een girly roze jurkje en de andere keer in een mom-jeans met een tof t-shirt, echt heel verschillend! Momenteel combineer ik de meeste outfits met mijn Dr. Martens.

Doe je mee aan Fast Fashion?

Als ik ga winkelen probeer ik leuke items te scoren die niet meteen trendy zijn. Een stukje voordeliger voor mijn portemonnee want ik draag ze vaak jaren door en vind het dan ook oprecht leuke kleding. Mooie basis stuks die je met allerlei andere items kan combineren is een must voor iedere kledingkast! Maar ik moet toegeven zo nu en dan koop ik wel items die helemaal fashion zijn, echter zie je mij hier dan nog steeds in rond wandelen terwijl die trend allang gevlogen is. 

Vertel eens iets meer je hobby's of dingen die je leuk vindt om te doen?

Ik ben verliefd op droogbloemen en op mijn vriend Michiel natuurlijk! Ons appartementje staat dan ook vol met allerlei creaties van mij. Altijd een fijn lente/zomer gevoel in huis. Love it!

Naast bloemetjes wandel ik graag over het strand of in een bos, lees ik magazines zoals de ELLE en Vogue. En daarnaast vind ik het niet erg om iets lekkers op tafel te toveren, maar iets gaan eten heb ik ook geen problemen mee!

Heb jij een vaste bestelling in jouw favo koffiebar? Zo ja, welke?

In Brugge heb ik mijn vaste koffiebar nog niet gevonden, hier moet ik dringend werk van maken! In de ochtend kan ik genieten van een zwarte koffie, maar in leuke koffiezaakjes waar ze de beste barista skills boven halen bestel ik maar al te graag een cappuccino, en niet alleen voor de heerlijke schuimkraag maar stiekem ook om hiervan een fotootje op mijn instagram te kunnen posten.

Guilty pleasure?

Ik kijk ieder jaar de halve finales en finales van Eurovisie Songfestival. Hier maak ik mijn avonden voor vrij en plof ik met drank en snacks op de bank om dan iedere deelnemer ongegeneerd te beoordelen op zang, outfit en act.

"Douze points go to PINK GIN!"

 

THIS OR THAT QUESTIONS: 

ZONDAGOCHTEND of VRIJDAGAVOND: Zondagochtend! Momenteel de enigste dag in de week dat mijn vriend en ik samen kunnen uitslapen. 

 

KAT of HOND: Hier moet ik niet over nadenken, HOND! Altijd opgegroeid geweest met een trouwe viervoeter.

Momenteel hebben wij geen hond maar een schattig dwergkonijntje (Pleuntje) als familielid.

 

ZOET of ZOUT: Zout! Geef mij liever iets hartigs om te snacken dan een stuk chocolade. Maar bij een kopje koffie kan iets zoets mijn hart wel weer veroveren.

 

ZOMER of WINTER: Moeilijk, maar ik denk toch ZOMER! Bij de winter hou ik echt van sneeuw, helaas hebben we in België weinig van zulke winters. Van een warme zomerdag kan ik echt genieten, warme avonden buiten doorbrengen, veel licht, barbecueën, zwemmen, sunset wandelingetjes over het strand, sun-kissed skin, reizen, vrienden,... Laat die zomer maar komen! 

-

BIER of WIJN: Wijn! Liefst rode wijn. Wij proberen nu een jaar lang niet te drinken, dus misschien beter plat water of bruis? Dan kies ik voor bruis water (lacht).

 

FRIETJES of SUSHI: SUSHI! Hier kan je mij echt voor wakker maken. 

 

Reacties

  1. Lonne Moonen Lonne Moonen

    Helemaal Margo! Om nog extra aan te vullen: één van de liefste, warmste en gezelligste vrouwen die er zijn!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.