Free Shipping for all orders over €100

Meet: Lien

Meet: Lien

Hi I'm Lien,
Enjoy reading and don't forget to leave a comment, we would love to hear your opinion!

Vandaag stellen wij onze Jobstudent Lien aan jullie voor. Een vaste waarde op de zondag en een team member die we niet meer kunnen missen. 

Jullie gaan Lien regelmatig in de winkel vinden deze zomer, dus even een vragenrondje om haar wat beter te leren kennen!

 

                                               READY, SET, GO...!

 

Hoe ben jij bij Pink Gin terecht gekomen?

Een tijdje terug was ik opzoek naar een nieuwe studentenjob, ik herinnerde mij dat er op Instagram een tof winkeltje was die nog extra hulp zocht. Deze winkel was natuurlijk Pink Gin en zonder twijfelen heb ik Margot gecontacteerd via een dm. We planden een datum in om een keertje te komen proefdraaien en voilà ik had de job! Sindsdien kom ik vaak op zondagen in de winkel werken, ik vind het superleuk en ben dan ook blij dat ik terug mocht komen. 

 

Vertel eens wat meer over jezelf, wat doe je in het dagelijkse leven?

In het dagelijkse leven ben ik student, ik volg momenteel een opleiding Bachelor Dierenzorg aan de HOGENT. Zeker geen alledaagse studie keuze maar wel eentje die mij nauw aan het hart ligt. Ik ben dan ook mega graag met dieren bezig en wist al snel dat dit mijn passie was. Al mijn vrije tijd stop ik in het verzorgen van mijn eigen huisdieren of die van andere, struin ik het internet af om nog meer over dieren te leren. Als ik een boek lees, drie keer raden, gaat het ook over dieren (lacht). Vooral reptielen en amfibieën kunnen mij uren en uren bezighouden, ik krijg er maar geen genoeg van! Wij hebben ook heel wat dieren thuis rond lopen waar ik zorg voor draag, van hele normale huisdieren zoals hamster, hondjes, katten tot amfibieën en reptielen.  Naast het werken bij Pink Gin, past vrijwilligers werk ook in mijn drukke schema. 

 

         

Hoe omschrijf jij jouw eigen kledingstijl?

Aahhh wat een lastige vraag zeg! Even denken,... Ik denk dat het beste woord om mijn kledingstijl te omschrijven variabel is. Vroeger was ik varieerde ik vrij weinig en zag je mij dagelijks in een blouse gecombineerd met een blazer verschijnen. Maar daar ben ik vanaf gestapt en nu draag ik van alles en nog wat. Zo zie je mij al eens in leuke jurkjes, super kleurrijk, kan ik heel gekleed over straat gaan of lekker comfi in een jeans met een toffe sweater. Everything depends on my mood ;) 

Er is 1 ding dat mijn outfits gemeen hebben en dat is dat ik ze graag afwerk met juwelen, in dit geval is mijn motto "More is more!". 

 

Omschrijf jezelf in 3 woorden.

Wacht, wacht, wacht,... daar komen ze:

1. Leergierig

2. Zachtaardig

3. Bezige bij

Yes dat zijn er drie (lacht)

 

Wat vind je het leukste aan Pink gin? 

ALLES! Het leukste aan Pink Gin vind ik dat het een zelfstandige zaak is waar je oprecht contact hebt met de klanten. Je hebt de tijd om een gesprek aan te gaan met mensen, je geeft de mensen advies over producten en helpt ze bij het kiezen van de perfecte outfit. Als jobstudent bij Pink Gin krijg je ook heel wat verantwoordelijkheid, een enorm vertrouwen en twee hele toffe collega's erbij!

    

Quilty pleasure?

Bij mij is het heel het jaar door "all i want for Christmas is you"! Zodra ik thuis kom trek ik mijn Kerstsokken aan en voel ik mij instant happy. 

 

 

THIS OR THAT QUESTIONS:

 

MOCKTAIL OF COCKTAIL: MOCKTAIL, ik drink super weinig alcohol en stiekem vind ik mocktails ook gewoon mega lekker. Deze smaken mij zo hard op een zonnige zomerdag. 100% team mocktail!

 

WILDE DIEREN OF HUISDIEREN: WILDE DIEREN, hoewel ik super veel van mijn huisdieren hou en ik ze niet kan missen, kies ik toch voor de wilde dieren. Deze dieren zijn zoveel meer veelzijdig wat ze zo interessant maken.

 

WINTER OF ZOMER: WINTER, Ik hou echt van de kerstperiode. Alles is dan zo cosy, dikke truien, warme dranken en vooral hou ik echt van sneeuw.

 

DAG OF NACHT: DAG, en zelfs een ochtendpersoon. Zodra ik wakker ben begin ik aan mij dag. Ik beleef zoveel meer tijdens een dag dan in een nacht! 

 

PASTA OF PIZZA: Afsluiten met de moeilijkste vraag van ze allemaal. Maar als ik dan toch moet kiezen PASTA. Een goeie Tagliatelle al Salmone is mijn lievelingsgerecht. Deze gaat echt boven eender welke pizza. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.