DRESS LIKE YOU'RE ALREADY FAMOUS

Must-Have WINTERCOATS 2017/18

Must-Have WINTERCOATS 2017/18

Wij zijn suuuper blij met onze nieuwe collectie winterjassen van het Franse merk "On Parle De Vous"!! De manteltjes zijn niet alleen erg hip, trendy, uniek en heel mooi afgewerkt, ze zijn bovendien héél betaalbaar. We kregen de unieke gelegenheid om deze nieuwe items te "shooten" in het mooiste Boutique Hotel van Brugge, Hotel Heritage - Relais & Chateaux.

NEW BRAND ALERT!!

Wij zijn alvast totally in love met onze nieuwe collectie winterjassen van ons brand new merk ‘On parle de vous’ en na het zien van onze laatste fotoshoot, jullie zeker ook!

Het jonge, Franse merk ‘OPDV’ brengt trendy, draagbare mode met een twist en is gespecialiseerd in mantels en trenchcoats. Hippe ontwerpen, mooie pasvormen, kwalitatieve materialen, verfijnde afwerking, … en dit alles super betaalbaar. De jassen van ‘On parle de vous’ zijn zowel chic als alledaags, the best of both worlds!

 

Mooie jassen verdienen een mooi kader, en daarom trokken we voor onze fotoshoot door de kleine straatjes van het romantische Brugge. De historische setting van deze prachtige stad is altijd een voltreffer. ‘Brugge die scone’ it is!

Op zoek naar de mooiste plekjes van Brugge belanden we per toeval in het fantastisch mooie Hotel Heritage - Relais & Chateaux. De super vriendelijke uitbater, Johan, onthaalde ons hartelijk en we kregen zomaar de unieke gelegenheid om onze nieuwe items te shooten in het mooiste Boutique Hotel van Brugge.

Het resultaat van de shoot kan je bewonderen in de shop of op onderstaande link naar ons FB foto-album:
https://www.facebook.com/pg/pinkginshop/photos/?tab=album&album_id=1650001805064514

Het betoverende kader van Hotel Heritage kan je hier ontdekken, een echte must see: www.hotel-heritage.com

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden